Wij zijn Esther en Kevin de Vries, broer en zus, en wij zijn gek op koken en het uitproberen van nieuwe recepten zonder pakjes en zakjes. De website ‘Koken zonder pakjes en zakjes’ is dé plek voor iedereen, van jong tot oud die graag gezonder wil eten zonder gebruik te maken van pakjes en zakjes. En natuurlijk doen we niet moeilijk over een bouillonblokje, blikje tomaten(puree) of kant-en-klare bladerdeeg. Het gaat ons om het koken zonder toegevoegde E-nummers en pakjes met heel veel zout en andere nutteloze toevoegingen. En hoe leuk is het dat wij jullie hierbij kunnen helpen en inspireren? Vooral makkelijke gerechten die snel op tafel staan zonder onzinnige ingrediënten. Daarnaast zullen wij ook tips, tricks en hacks delen.

Esther de Vries

Esther de Vries

Hi! Ik ben Esther, 38 jaar en de zus van Kevin. Ik woon samen met mijn vriend onder de rook van Amsterdam en we zijn gek op eten en dan vooral uit eten gaan en nieuwe restaurantjes ontdekken. Voor de blog schrijf ik de teksten en laat mijn brein nadenken over makkelijke recepten voor op de site. En uiteraard zonder het gebruik van zakjes en pakjes, want dat is zoveel leuker koken en natuurlijk een stuk lekkerder! Tevens hou ik me bezig met de fotografie en social media. Ik vind het ontzettend leuk en bijzonder om samen met mijn broer deze blog te starten. Wij hopen jullie dan ook te inspireren met onze gerechten, tips, tricks en hacks. 

Kevin de Vries

Kevin (broer van)

Hoi! Ik ben Kevin en de broer van. Naast mijn werk als grafisch ontwerper en het vader zijn van twee jongens besteed ik veel tijd in de keuken om nieuwe recepten uit te proberen. Ik hou er van om simpel én lekker te koken zonder pakjes en zakjes. Helaas laat de archivering van de recepten nogal te wensen over, dus heb ik samen met Esther besloten om deze recepten te verzamelen en een plek te geven op onze website. Heb je nog recepten die je graag onder de aandacht wilt brengen, dan kun je die altijd met ons delen. Ciao!